Bestellen – Gusto

BESTELLEN

Inmiddels zijn we alweer een jaar verder en zijn er nog geen vooruitzichten…

Totdat wij jullie weer mogen verwelkomen bij ons op het terras of in het restaurant, is het mogelijk om in het weekend thuis te genieten van onze heerlijke panini, antipasti en insalate! 

UN VIAGGO IN ITALIA

Ook gaan we jullie vanaf 1 maart mee op reis nemen door Italië! Ieder weekend presenteren we een heerlijk 3-gangen diner uit een regio in Italie. We zijn begonnen met de regio Lombardije. De regio waar de ellende begon, maar waar ze ook heerlijke gerechten kunnen bereiden! 

In het weekend van  23 tm 25 april gaan wij ons voorbereiden op de opening van het terras op woensdag 28 april! Dit weekend dus geen 3-gangen diner. Uiteraard hebben we dit weekend wel onze overheerlijke panini en antipastischalen, die je kunt bestellen en kunt komen afhalen.

Geef je bestelling door via het bestelformulier, dan zorgen wij dat het voor je klaarstaat op vrijdag, zaterdag of zondag tussen 12.00 en 15.00 uur! 

Met de code AFHALEN10 krijg je ook nog eens 10% korting! Let op: deze code geldt niet voor het 3-gangen menu van Un Viaggio in Italia.

Tot snel!