Reserveren in het weekend?

Om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze lekkernijen en de gezellige ambiance werken we met de volgende reserveringsmogelijkheden:

Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je alleen reserveren om 12.00 uur voor de lunch. Daarna werken we met vrije inloop en proberen we zo snel mogelijk een plekje voor je te creëren. Kom dus vooral gezellig langs!

Vanaf 17.00 uur is het op vrijdag en zaterdag mogelijk om te reserveren voor een heerlijk Italiaans diner.

Tijdens de lunch kun je gedurende 1 uur en 30 minuten genieten van onze heerlijke gerechten. Voor het diner heb je 2 uur lang de tijd om te genieten. Uiteraard mag je langer blijven zitten, als je plekje niet gereserveerd is of er geen mensen staan te wachten.

Heb je gereserveerd? We houden je tafel 15 minuten voor je vast. Dus ben je iets vertraagd? Bel ons even (0736104015) dan houden we daar rekening mee.

Kun je onverhoopt niet komen? Laat het ons telefonisch (0736104015) even weten. Wij maken dan graag iemand anders blij en hopen je op een ander moment te mogen verwelkomen.

Als je een voorkeur voor een bepaalde tafel aangeeft, zullen we hier altijd proberen rekening mee te houden, maar helaas lukt dat niet altijd! Ben dan niet teleurgesteld: ook aan een andere tafel ben je in goed gezelschap en heb je heerlijk eten!

Wil je met meer dan 6 personen reserveren dan vragen we je even een mailtje te sturen ( info@gusto-denbosch.nl)  zodat we kunnen kijken of er nog een plekje is.

Tot snel!

Reserveren

Wij kijken uit naar jullie komst!