Wij zijn weer open !

Vanaf nu mogen we jullie weer zonder enige beperkingen ontvangen!

Op dinsdag t/m zondag staan we weer voor jullie klaar om jullie heerlijk in de watten te leggen en te verwennen met een verrukkelijke Italiaanse lunch!

Op vrijdag en zaterdag zijn we ook ‘s avonds open voor diner en verrassen we jullie iedere week weer met wekelijks wisselende verse (gevulde) pasta’s en salades.

Als je zeker wil zijn van een plekje raden we je aan om een tafeltje te reserveren. Dit is iedere dag mogelijk, behalve op vrijdag, zaterdag en zondag tijdens de lunch. Reserveren voor de lunch is dan alleen mogelijk om 12.00 uur. Daarna kun je gezellig binnen komen lopen en proberen we zo snel mogelijk een plekje voor je te creëren!

Aangezien we zoveel mogelijk mensen willen laten genieten van al het lekkers,  hanteren we voorlopig nog even de tijdsblokken. Tijdens de lunch kun je gedurende 1 uur en 30 minuten genieten van onze heerlijke gerechten. Voor het diner heb je 2 uur lang de tijd om te genieten. Uiteraard mag je langer blijven zitten, als je plekje niet gereserveerd is.

Het is alleen mogelijk om een tafel BINNEN te reserveren. Mocht er bij aankomst BUITEN een plekje vrij zijn, dan is het uiteraard mogelijk om daar plaats te nemen als je dat wenst.

Als je een voorkeur voor een bepaalde tafel aangeeft, zullen we hier altijd proberen rekening mee te houden, maar helaas lukt dat niet altijd! Ben dan niet teleurgesteld: ook aan een andere tafel ben je in goed gezelschap en heb je heerlijk eten!

Je kunt voor meerdere mensen reserveren. Bestaat je gezelschap echter uit meer dan 6 personen dan vragen we je even een mailtje te sturen ( info@gusto-denbosch.nl)  zodat we kunnen kijken of er nog een plekje is.

Mocht je om wat voor reden dan ook, helaas niet kunnen komen, dan vragen we je vriendelijk om de reservering op tijd te annuleren zodat we andere mensen blij kunnen maken met je plekje.

Wij hopen jullie binnenkort weer te mogen verwelkomen!

Reserveren

Wij kijken uit naar jullie komst!