Reserveren – Gusto

Wij zijn weer open !

We hebben er even op moeten wachten, maar inmiddels hebben we vanaf woensdag 28 april alweer een hele hoop gasten mogen ontvangen op ons verwarmde terras!!!

En vanaf zaterdag 5 juni mogen we jullie ook weer binnen ontvangen!

Dit betekent dat we ook de vrijdag- en zaterdagavonden weer open gaan, zodat jullie weer volop kunnen genieten van onze lekkernijen en niet afhankelijk zijn van de weersomstandigheden.

Aangezien we zoveel mogelijk mensen weer willen laten genieten van al het lekkers en we door alle maatregelen minder plekjes te vergeven hebben, kun je een tafeltje voor de lunch reserveren voor 1 uur en 15 minuten en voor het diner voor 2 uur.

Het is alleen mogelijk om een tafel BINNEN te reserveren. Mocht er bij aankomst BUITEN een plekje vrij zijn, dan is het uiteraard mogelijk om daar plaats te nemen.

Je kunt voor meerdere mensen reserveren, de maximale bezetting per tafel is echter 6 personen onder de voorwaarde dat deze uit hetzelfde huishouden komen. Bestaat jouw huishouden uit meer dan 6 personen stuur ons dan even een mailtje info@gusto-denbosch.nl

Wij houden ons, voor zowel onze als jullie gezondheid, aan de richtlijnen van het RIVM en vragen jullie daar ook rekening mee te houden.

– Kom op het gereserveerde tijdstip en respecteer de eindtijd
– Houd 1,5 meter afstand
– Bij aankomst vragen we je je handen te desinfecteren en doen wij een gezondheidscheck

Indien je:

– Last hebt van neusverkoudheid, hoesten, koorts boven de 38 graden of benauwdheidsklachten;
– Een huisgenoot hebt met koorts en/of benauwdheidsklachten;
– Een positieve test hebt gehad op corona in de 7 dagen voorafgaand aan je reservering;
– In contact bent geweest met huisgenoten die positief getest zijn op corona in de 14 dagen voorafgaand aan je reservering;
– In thuisisolatie zit omdat je in contact bent geweest met iemand met corona;

dan vragen we je om de reservering op tijd te annuleren en hopen we jullie op een ander moment, zonder risico voor de gezondheid, te mogen verwelkomen.

Wij hebben er weer ontzettend veel zin om jullie te mogen verwelkomen!!! Tot snel!!!

Reserveren

Wij kijken uit naar jullie komst!